KEPUTUSAN PEMENANG GIVEAWAY SWEET MOM BLOG

Diam tak diam dah nak dekat sebulan tarikh tutup Giveaway Baik Punya Sweet Mom Blog. Minta maaf banyak-banyak pada yang join sebab tak sempat menyempat nak nengok satu persatu.. ni baru boleh tekun mengadap lappy. Hehe... jangan mare ar..


Pemenangnya ialah:

1. Yumida Hudahttp://umikasum.blogspot.com

2. Izzeyda: http://izzeyda.blogspot.com

3. Eirza: http://eirza.blogspot.com



Korang boleh terus contact saya untuk redeem hadiah. 

Hadiahnya...


  • Hadiah tempat pertama Vaucer Jaya Jusco bernilai RM 50.00 + Free Gift
  • Hadiah tempat kedua Vaucer Jaya Jusco bernilai RM 30.00+ Free Gift
  • Hadiah tempat ketiga Vaucer Jaya Jusco bernilai RM 20.00+ Free Gift

9 comments:

  1. Wahh....tahniah pada yang berjaya.

    ReplyDelete
  2. Eh...? macam mana uncle tak menang ni...?

    hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  5. Waahhh tahniah2 kpd pemenang..Klau tahu, blh join Ain..huhu.

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, terima kasih byk2 kak. moga akak dimurahkan rezeki. sy dah pm kat fb akak

    ReplyDelete

 
Copyright © Sweet Mom Blog | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in