Daftar Ahli Shaklee


Saya adalah agen Shaklee anda!!
Call/sms/wassup: Pn. Ain (016-6684862) ID:881668
FB:  Sila add saya dahulu sebagai friend Ain Ridzuan, kemudian hantar mesej ke www.facebook.com/messages/
FB Fanpages: Set Bersalin Shaklee untuk mengetahui promosi terkini
Setiap pembelian daripada saya layak mendapat:
:) Jadual pemakanan PERCUMA
:) Konsulatasi Ekslusif PERCUMA
:) Kos Penghantaran PERCUMA
COD di sekitar Subang Bestari, Kota Damansara, Petaling Jaya, Sungai Buloh, Shah Alam, Pelabuhan Klang, Klang. Penghantaran melalui pos ke seluruh negara (Malaysia, Indonesia, Brunei).

Borang Keahlian


Powered byEMF Online Payment Form
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Soalan dan Jawapan

Selamat tahun baru semua. Apakah azam kita pada tahun baru ini? Ada azam baru atau me ‘renew azam lama? Tahun 2014 ini memang banyak sangat cabaran, semuanya naik. Bil elektrik naik, minyak naik, tol naik dan macam-macam lagi yang turun hanyalah hujan. Sebagai rakyat biasa yang hanya mampu buat adalah buat aduan kenaikkan barang di pasaran tapi sampai bila nak merungut. Yang naik tetap naik..

Saya kalau fikir lama-lama macam mana lah kalau orang anak ramai dengan kos sara hidup yang tinggi duduk dibandar memang sesak bila hujung bulan tambahan pula bila hanya suami sahaja yang kerja. Isteri jadi surirumah boleh jadi tekanan dan gaduh hari-hari sebab kekurangan wang. Bila duit tak cukup macam-macam kes jenayah yang terjadi. Jadi saya terfikir untuk membantu isteri-isteri untuk meringankan beban para suami. Sekurang-kurangnya apa yang kita nak kita tidak perlu minta dengan suami. Anak-anak pun kita boleh belikan dengan baju dan beri makanan yang elok sedikit.

Dalam bisness Shaklee ni kebanyakkannya terdiri daripada surirumah dan ada yang berkerja apabila berjaya terus duduk rumah jaga anak. Puan-puan mesti sukakan bila tiap-tiap bulan duit masyuk tetapi anak-anak terjaga daripada pergi kerja balik petang anak-anak orang lain jaga.. mana yang lebih elok? Insyallah… saya berazam untuk membantu kaum wanita sekalian menjadi isteri dan ibu yang mithali di samping menjadi surirumah yang berpendapatan tinggi.

Apa yang best sangat bisness Shaklee ni?

Untuk menambah pendapatan dengan Shaklee puan-puan hanya perlu membayar modal RM 65 sahaja (RM 10/ RM 20 untuk postage) untuk daftar ahli Shaklee. Apabila starter kit dah sampai ditangan puan, puan boleh terus hubungi saya untuk memperlajari teknik pemasaran internet, tentang produk, cara memikat hati pelanggan dan macam-macam lagi. Dengan syarat menggunakan ID saya 881668 semasa pembelian starter kit. Jika tidak membeli dengan ID saya, puan tidak akan dapat menikmati teknik-teknik tersebut.

Saya ni pemalu.. tak reti jual barang pulak tu.. boleh ke saya berjaya?

Puan, saya pun pemalu juga orangnya.. Semua urusan mempromosi produk, memesan produk dan menghantar produk semuanya di lakukan secara online. Saya akan mengajar bagaimana ayat-ayat promosi yang bersesuaian dan dapat menarik lebih ramai pelanggan.. Lagipun takkan malu dengan komputer kot.. J Dari segi pesanan produk Shaklee sekarang dah ada system online di www.shaklee2u.com.my , puan boleh terus order dan barang akan dihantar terus kerumah puan atau ke rumah pelanggan. Senangkan?

Cara pemberian bonus bagaimana?

Bonus diberikan dalam bentuk cheque atau terus masuk ke akaun. Pembayaran bonus dilakukan apabila minima cukup 150 uv. Lagi banyak uv lagi banyak bonus yang puan akan dapat. Senarai produk dan uv yang puan-puan boleh kumpulkan.

Untuk menjadi ahli secara percuma puan hanya perlu minima 200 uv sahaja. Dan bulan seterusnya untuk mendapat bonus puan perlu ada minima 150 uv sahaja. Untuk mendapat 200 uv puan-puan boleh kumpul order rakan-rakan, saudara mara atau nak makan sendiri pon boleh. Apabila telah cukup 200 uv puan boleh terus hubungi saya di 016-6684862 (Ain) untuk saya daftarkan puan menggunakan ID saya. Saya akan berikan puan ID sendiri dan puan boleh terus memesan produk menggunaan ID sendiri di web www.shaklee2u.com.my.

Pemilihan kumpulan (group leader) sangat penting untuk mencapai impian. Didalam kumpulan kami terdiri daripada 31 orang Master Jutawan yang berpendapatan RM 50 ribu sebulan. Kami mengamalkan konsep ‘copy and paste’ di mana mereka telah membuatnya terlebih dahulu dan berjaya. Jualan di dalam kumpulan kami sahaja pada tahun 2013 adalah RM 120 juta. Kami berkerja dibawah satu semangat ukhwah persahabatan. Jangan rugi peluang keemasan ini cepat hubungi saya.. Saya tunggu anda!!

0 comments:

Post a comment

0 comments:

Post a comment

 
Copyright © Sweet Mom Blog | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in