CINCH TEA SHAKLEE PENAMBAH TENAGA

Pernah tak bila balik kerja sahaja rasa penat sangat. Rasa macam nak tidur aje. Hari ini di pejabat kerja non stop sampai bawa kereta pon tersengguk-sengguk. Dua tiga hari ini saya macam tu sebab Zafri susah tidur malam.

Balik kerja tadi terus sambar Cinch Tea Shaklee. Waduh!! Nikmatnya.. Terasa segar sangat badan ini. Cinch Tea ni boleh diambil samada dalam keadaan panas atau sejuk. Saya selalu buat Ice Lemon Tea. Menggoda rasanya you! Lebih-lebih musim panas ni. Asyikk!!

Dulu saya minum juga Tea biasa beli kat kedai tu tapi bila dah pekena Cinch Tea ni rasa macam tak best pula bila tinggalkannya. Yelah Tea biasa tu dapat hilangkan dahaga sahaja tetapi dengan Cinch Tea ni dapat tambah tenaga dan boleh kuruskan badan tau!

Meh kita selongkar sikit apa kebaikan CinchTea Shaklee?


Meningkatkan metabolisma-Tu sebab bila orang minum Cinch Tea Shaklee mesti akan rasa berpeluh-peluh

Sebagai penambah tenaga - Lepas minum boleh terus jadi supermak!!

Sebagai pembakar lemak

Mengurangkan paras gula di dalam darah.

Macam best je kan? Kalau nak order boleh je PM ke 016-6684862 (Ain Ridzuan).

0 comments:

Post a comment

 
Copyright © Sweet Mom Blog | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in