TESTIMONI ESP HILANGKAN PEDIH ULU HATI

Masalah sakit pedih ulu hati memang sangat menyiksakan. Lebih-lebih lagi jika lepas makan makanan pedas dan makan dalam keadaan tergesa-gesa. Rasa macam ada sesuatu yang tak lepas je kat ulu hati. Macam-macam cara nak hilangkan sakit pedih ulu hati tapi tak berkesan. 

masalah pedih ulu hati

Ada juga produk untuk melegakan pedih ulu hati lepas makan seperti Gaviscon, ENO dan macam-macam lagi. Tapi sampai bila nak bergantung pada produk tersebut.

Saya memang pengamal tegar ESP ni sebab saya suka rasanya. Pastu boleh buat macam-macam smoothies. Boleh camput strawberry ke, mangga ke, nenas ke atau macam-macam. Kira ala-ala macam smoothies yang mahal-mahal kat restoran tu. Nak beli hari-hari macam tak mampu lak. Baik buat sendiri di rumah.

Lagipun macam-macam khasiat boleh dapat bila minum ESP ni walaupun suka-suka. Tak de lah membazir sangat. Kenyang dapat.. sihat pon dapat. 

Antara khasiat ESP ialah:
● Memutihkan kulit
● Menganjalkan kulit
● Mencantikkan kulit supaya tidak kusam
● Menghilangkan pedih ulu hati. Sangat sesuai untuk pesakit gastrik kerana ia mengawal kadar asid di dalam perut.
● Menguatkan rahim
● Memberi tenaga yang pantas dan berpanjangan.
● Membantu menguruskan badan
● Memperbanyakkan air susu ibu
● Mempercepatkan luka pembedahan pulih
● Meransang penghasilan susu badan dengan cepat.
● Menghilangkan parut jerawat , parut pembedahan


Bestkan? Sambil-sambil minum minuman kegemaran semakin cantik dan sihat. Ni lah wajahku setelah mengamalkan ESP secara konsisten. Nak interprem sket..


Ini adalah testimoni pengguna yang telah hilang pedih ulu hati atau gastrik kerana mengamalkan ESP.

Testimoni ESP Shaklee

Harga 1 canister ialah RM 150.00. Nak jimat? Daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan kesemua produk Shaklee..

4 comments:

  1. ESP sesuai untuk yang suka skip breakfast.senang untuk disediaakan.

    ReplyDelete
  2. vitamin shaklee bagus untuk kesihatan dan saya baru tahu yang ia juga bulem hilangkan pedih ulu hati

    ReplyDelete
  3. harga yang sangat berbaloi juga..juga mudah nak bancuh..setiap pagi memang mak jemah tak lepas peluang ambil:)

    ReplyDelete
  4. kami dari Wong Medical Centre adalah satu pusat rawatan yang sangat unik dan istemewa kerana kami boleh merawat pelbagai jenis dengan menggabungkan tradisi dan moden untuk rawatan . kami mempunyai ubat yang baik untuk pedih ulu hati/gastricini . untuk maklumat lanjut sila hubungi
    +60124520077
    Email : wongmedicalcentreipoh@gmail.com
    website : newhopemedic.com

    ReplyDelete

 
Copyright © Sweet Mom Blog | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in