APABILA MAK SAKIT..

Assalamualaikum....

Dah lame tak jenguk blog. Dah bersawang-sawang. Maaf lah ye geng. Cerita latest mak saye kol cakap kaki mak kebas-kebas bila malam. Kemudian ada rasa kejang sedikit bila masuk dinihari. Bila pergi periksa dengan doktor, doktor cakap takde pape ni makcik.. Padahal orang tua tu hari-hari sakit bila malam.. Oh, sedihnya hatiku! Jadi saya mencadangkan Ostematrix dan Alfalfa Complex. Kenapa saya cadangakan Ostematrix dan Alfalfa? Pertama mak saya cakap dia tidur bawah kipas (ye la sekarang ni kan zaman panas terik membahang, bila malam bilik jadi macam oven). Bila tidur bawah kipas ni dah tentu la angin akan masuk badan. Jadi bagi mengelakkan angin masuk badan pengambilan Alfalfa Complex akan membawa keluar angin yang masuk tadi dan membuang segala toksin dalam badan. Tu sebab bila orang mulai mengambil Alfalfa Complex mereka selalunya terkentut-kentut.

Kemudian Ostematrix pula bertujuan untuk meredakan ketegangan saraf dan senang nak tidur. Ostematrix adalah sejenis pil kalsium dimana di dalam sebiji pil Ostematrix terdapat hampir 80 biji badam  atau segelas air susu kalsium tinggi! Salah satu sebab kita sering rasa kejang ialah kerana kekurangan kalsium. Kalsium sangat penting dan pengambilan kalsium perlu dilakukan setiap hari kerana tubuh tidak boleh menghasilkan sendiri kalsium. Jadi sesiapa yang sering kekejangan maknanya anda KURANG KALSIUM! Kalau orang kalsium ni, mereka sangat mudah terkena Osteoporosis. Apakah Osteoporosis? Osteoporosis ialah sakit tulang rapuh. Masa kita muda-muda ni lah yang kita kena jaga betul-betul terutamanya kaum wanita sebab kita mengandung, melahirkan dan menyusukan, Sekarang ni mak saya betul-betul jaga pemakanan nya. Insyallah saya akan jaga perkembangan mak saya. SAYANG MAK!!

Saya adalah agen Shaklee anda!!
Call/sms/wassup: Pn. Ain (016-6684862) ID:881668
FB:  Sila add saya dahulu sebagai friend Ain Ridzuan, kemudian hantar mesej ke www.facebook.com/messages/
FB Fanpages: Set Bersalin Shaklee untuk mengetahui promosi terkini

Setiap pembelian daripada saya layak mendapat:
:) Jadual pemakanan PERCUMA
:) Konsulatasi Ekslusif PERCUMA
:) Kos Penghantaran PERCUMA

COD di sekitar Subang Bestari, Kota Damansara, Petaling Jaya, Sungai Buloh, Shah Alam, Pelabuhan Klang, Klang. Penghantaran melalui pos ke seluruh negara (Malaysia, Indonesia, Brunei).

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Sweet Mom Blog | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in